Klik op de pijl om een kijkje te nemen in onze winkel!

Meubelstoffeerder Rococo Den Haag

Bent u opzoek naar een meubelstoffeerder? Dan bent u bij Meubelstoffeerder Rococo aan het juiste adres.

Wij stofferen graag uw bankstel, fauteuil, stoelen, eetkamerstoelen, bedden, enz. Kortom alle meubelen in uw interieur. Naast het interieur kunt u bij ons ook terecht voor uw exterieur stoffering zoals bootkussens, caravankussens, autostoel, etc.

Bank stofferen 

Wat kost het om een bank te stofferen of bank kussens op te vullen? Bij het bekleden heb je niet alleen te maken met de kosten die een stoffeerder aan tijd kwijt is, maar ook met de materialen die gebruikt worden. Uiteraard praten we bij een bank stofferen altijd over maatwerk. Voor een bank stofferen lijkt een prijs advies misschien simpel, maar het is vakkundig handwerk, waar veel tijd in gaat zitten.

Kussens opvullen

Uw kussen laten opvullen met dons of schuim in alle soorten en kwaliteiten (polyether, koudschuim, pantera, buvera, enz.) is tevens mogelijk. Voor informatie bekijk onze contactpagina.

Rococo verricht alle restauratie werkzaamheden aan uw antieke stoelen en banken. Gezien onze vakbekwaamheid in het stofferen en restaureren van antieke zitmeubelen op de klassieke wijze. En het gebruik van traditionele materialen zoals, jute singelbad, springveren, zeegraas en paardenhaar. Zijn wij in staat de ouderwetse kwaliteit te bereiken. Uw meubels zullen er weer bij staan, zoals deze eertijds vervaardigd zijn.

Bent u ondernemer?
Wij verzorgen graag de projectstoffenring voor uw kantoor, horeca-etablissement, showroom enz. Ons vakmanschap, onze expertise en jarenlange ervaring staat garant voor een resultaat waar u, uw gasten en uw klanten enthousiast over zullen zijn.

Marek “Rococo”

Ook kunt u bij ons terecht voor een exclusieve selectie prachtige antieke meubels, spiegels en kroonluchters, voor een aantrekkelijke prijs. Als u dat wenst kunnen we de bekleding aanpassen naar uw smaak.
Wij garanderen u een jarenlang genot van uw meubelen.

GRATIS HAAL EN BRENGSERVICE.

Bezoek onze showroom of bel voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Aristide, Morris & Co, Fabricut en vele anderen.