Wat klanten over Rococo Meubelstoffeerderij in Den Haag schrijven!

Wat klanten over Rococo Meubelstoffeerderij in Den Haag schrijven!

We willen graag dat u trots bent op die mooie oude stoel die zo vakkundig hersteld is. Of die bank die er weer als nieuw uitziet. Of de besparing die uw bedrijf heeft gedaan door de bureaustoelen te laten herstellen in plaats van nieuwe te kopen. We streven er ook naar dat u méér dan tevreden bent over de manier waarop we voor u gewerkt hebben.

24 gedachten over “Wat klanten over Rococo Meubelstoffeerderij in Den Haag schrijven!

 1. Wij hebben door Rococo de kussens van onze lederen Italiaanse Baxter Alfred P. bank laten restaureren, en zijn uitermate tevreden over het resultaat, geweldig vakmanschap; kortom dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen!

 2. Ik ben zeer tevreden over het opvullen met veertjes van onze Baxter P. bank. In de ochtend opgehaald en in de middag weer keurig thuisbezorgd, en dit alles tegen een zeer redelijk bedrag; kortom ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

 3. Een paar kussens opnieuw laten vullen. Snelle en goede service en vooral vakmanschap! We zijn hier super blij mee.

  Rococo Meubelstoffeerderij Den Haag super bedankt.

  Vriendelijke groet,

  Fam Paula

 4. Wij lieten de laatste jaren een deel van ons meubilair opnieuw stofferen door Rococo. Antieke stoelen en klassieke banken. De laatste fauteuil met een geheel nieuwe opbouw van het veersysteem. Altijd prachtig professioneel werk. En op tijd geleverd volgens afspraak.

 5. Onlangs heb ik mijn Jori-fauteuil opnieuw laten bekleden. Omdat het een fauteuil is met bewegende voetsteun realiseerde ik me dat een nieuwe leren bekleding niet heel eenvoudig zou zijn. Ik werd uitstekend geadviseerd. Veel keuze uit verschillende soorten leer variërend in kwaliteit en prijs. Volgens afspraak werd mijn fauteuil opgehaald en weer teruggebracht. Prima vakwerk, fauteuil ziet er weer uit als nieuw.

 6. Rococo heeft uitstekend werk geleverd: eerst onze vertrouwde Parker Knoll fauteuils, daarna ons bankstel en “de stoel van Opa”. Goed advies, goede uitvoering, op tijd en thuis gehaald en gebracht.
  Bedankt!

 7. Wij hebben twee Martin Visser Stoelen opnieuw laten bekleden. Deze stoelen kenmerken zich door een strak ontwerp met scherpe lijnen. De bekleding is zeer professioneel uitgevoerd, waarbij ook de strakke lijnen weer volledig zijn teruggekomen. Mooi werk!

 8. Onze Cassina Doda K10 stoel is door Uw bedrijf vakkundig opnieuw bekleed. Geen eenvoudige klus,
  het is een gecompliceerde relaxstoel. Hij is weer als nieuw.

 9. We hebben een antieke stoel van de overovergrootvader van mijn vriend laten bekleden met een modern ogende stof die lekker comfortabel zit. Ook de zitting is vernieuwd. We zijn erg blij met het resultaat, omdat de stoel een echte blikvanger is geworden. Van de restanten van de stof hebben we een kussen voor een speelgoedbankje voor onze zoon laten maken. De eigenaar van Roccoco heeft creatief meegedacht over de vorm en look van dit kussen, zodat de stof die over was op een mooie manier is verwerkt.

 10. Wij hebben twee kussens van de bank opnieuw laten vullen bij Rococo, en zijn er heel erg tevreden over, de bank zit weer als nieuw! Heel vriendelijke eigenaar, en we konden de kussens de volgende dag alweer ophalen! Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed!

  Hartelijke groet,
  Els van Lienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 64 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here