Fauteuil stofferen of bekleden

Heeft u een mooie fauteuil die een nieuwe stof nodig heeft? Wij kunnen uw fauteuil stofferen en maken deze voor u weer zo goed als nieuw. Uw fauteuil laten stofferen of is geen eenvoudige klus en vereist vakmanschap. Rococo is zo’n stoffeerder met veel ervaring in het stofferen en opnieuw bekleden van fauteuils.

Wat zijn de kosten?

Elke fauteuil is weer anders en een fauteuil herstofferen is bij elke klant weer een nieuwe klus met specifieke kenmerken. Het is dan ook niet makkelijk om te zeggen wat de kosten zullen zijn van het opnieuw bekleden zonder deze te zien. Wel kunnen wij u een offerte en een prijsindicatie sturen. Bovendien hangt alles ook af van uw wensen. Welke kwaliteit stof heeft u gewenst en welke kleur?

Stuur ons via onze website een berichtje of bel ons op als u graag meer wilt weten over de prijs van het opnieuw stofferen van uw fauteuil. Het is ook mogelijk een foto op te sturen van uw geliefde fauteuil. Zodoende kunnen wij een indicatie geven voor de kosten van uw fauteuil stofferen. Neem contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Wij bieden u een flexibele en heldere service op maat. U weet van te voren exact wat u te wachten staat.  Wij doen gewoon wat we beloven.

We zijn u graag vrijblijvend van dienst!

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende informatieve afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek, maar u bent ook welkom op ons atelier. Dan kunnen we u uitgebreid adviseren en u één en ander tonen.

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Aristide, Morris & Co, Fabricut en vele anderen.