Onze werkwijze

Zijn er nog vragen nadat u ons zes stappen plan heeft gelezen bel ons gerust.

Onze werkwijze


Onze werkwijze: Uw favoriete stoel, fauteuil of bank waar u al die jaren zoveel plezier van hebt gehad is aan het herstofferen toe, of het past niet meer in uw nieuwe mooie interieur. U wilt ze een nieuwe leven geven.
Rococo kan u daarbij van dienst zijn. In zes volgende stappen lichten we het hele traject van oud naar nieuw toe.

Zes stappen plan


Stap 1

U belt, mailt of komt direct bij ons in de showroom. Tijdens een gesprek luisteren we naar uw wensen, vragen en proberen ze voor zo ver te beantwoorden. Indien wenselijk wordt er een afspraak
gemaakt, om uw meubelstuk te komen bekijken en een offerte te maken. Let op, meubelstof keuze en meterprijs hiervan zijn ook prijs bepalend. Daarom is het verstandig om eerst de juiste stofkeuze
te maken. Daarbij zullen we u uiteraard bij adviseren.

Marek Rococo
Stoel stoffering

Klik op de onderstaande foto’s voor een vergroting.

Stap 2

Nadat de meubelstof keuzen is bekend, komen we bij u thuis. De maten worden opgenomen, binnenwerk wordt (zover mogelijk) nagekeken. De offerte kan gemaakt worden. Gaat u hiermee akkoord, dan kunnen we nu naar volgende stappen toe.

Stap 3

De stof wordt besteld en de datum van aanvang werkzaamheden wordt gepland. Wij hebben (in de meeste gevallen) maximaal 2 weken nodig om uw meubilair te stofferen.

Stap 4

De stof is (na 1-10 werkdagen) gearriveerd. Uw stoel of bank kan opgehaald worden. Als eerst wordt het gestript, het binnenwerk wordt nogmaals nagekeken. Soms worden kleine mankementen, die eerder niet waarneembaar waren nu pas zichtbaar. Is dat het geval. Dan nemen we te allen tijde eerst contact met u op. Na een overleg wordt het eventueel te repareren/vervangen binnenwerk hersteld. Hiervoor worden uitsluitend materialen van hoge kwaliteit gebruikt. Goede ondergrond is noodzakelijk voor de perfecte afwerking.

Stap 5

De mallen worden gemaakt, stof wordt op maat geknipt, zo nodig gestikt en met uiterste zorg bevestigt. Nu nog even afwerken en uw favoriete zitmeubel is weer als nieuw.

Stap 6

Nu de werkzaamheden helemaal afgerond zijn, zullen wij het meubilair bij u afleveren. Bij deze aflevering kunnen we u adviezen geven over het onderhouden en onderhouds producten. Zodat u er weer jarenlang plezier van kunt genieten.

Werkwijze

Stoffeer mijn bank ook weer als nieuw!

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Aristide, Morris & Co, Fabricut en vele anderen.

Rococo al vele jaren een begrip in Den Haag en omgeving!