Projecten

Meubelstoffeerder Rococo is gevestigd in Scheveningen en veel van onze projecten waar wij voor gewerkt hebben komen uit Den Haag, maar ook uit Wassenaar, Leiden, ect. Zoekt u een meubel-stoffeerder of stoffeerbedrijf in de provincie Zuid Holland dan kunt u dus bij ons terecht.

Projectstoffering

Voor de eindgebruiker, de projecten of winkel inrichter. Wij leveren u een volledig eindproduct of werken als toeleverancier van stoffeerdelen.

Zitmeubels, zitobjecten, wandpanelen gestoffeerde balies, bedstofferingen, enkele stuks of grote aantallen, wij kunnen u van dienst zijn. Door onze ruime ervaring op dit gebied en de keuze mogelijkheid uit vele stoffeermaterialen is naast nieuw stofferen ook herstofferen zeker het overwegen waard.

Bij herstofferen kunnen we vaak door persoonlijke aanpassingen een betere en aangenamere zithouding realiseren door het juiste gebruik van schuimsoort of vorm. Bij nieuw stoffeerwerk heeft u volledige vrijheid in ontwerpen gebruikseisen.

Projecten van bank, fauteuil, stoel naar boot, camper of caravan

Heeft u een horecazaak, kledingwinkel, kantoor  of een heel ander bedrijf en bent u opzoek naar professionele partij voor produceren en/of stofferen van stoelen, banken maar ook specifieke meubelen, dan bent u bij Rococo aan het juiste adres.

Wij bieden u een flexibele en heldere service op maat. U weet van te voren exact wat u te wachten staat.  Wij doen gewoon wat we beloven.

Enkele door ons uitgevoerde stofferingen.

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Aristide, Morris & Co, Fabricut en vele anderen.

Daarom is Rococo al vele jaren een begrip in Den Haag en omgeving!