Klanten reviews van Rococo Meubelstoffeerderij in Den Haag!

Klanten reviews van Rococo Meubelstoffeerderij in Den Haag!

Klanten reviews: Wij willen graag dat u trots bent op die mooie oude stoel die zo vakkundig hersteld is. Of die bank die er weer als nieuw uitziet. Of de besparing die uw bedrijf heeft gedaan door de bureaustoelen te laten herstellen in plaats van nieuwe te kopen. We streven er ook naar dat u méér dan tevreden bent over de manier waarop we voor u gewerkt hebben.

Schrijft u ook een klanten review?

25 gedachten over “Klanten reviews van Rococo Meubelstoffeerderij in Den Haag!

 1. 6 kussens van eetkamerstoelen opnieuw laten bekleden en vullen.
  In 1 dag klaar! Mooi strak,stoelen lijken wel nieuw.We zijn er erg blij mee.
  Bedankt.
  Met vriendelijke groet M. en H.B.Pronk

 2. Wij hebben al twee banken laten bekleden en drie stoelen. Wij kregen veel complimenten, maar wil ook wijzen op de professionaliteit van onze stoffeerder.
  Veel dank Rococo,
  Lia Knoester

 3. Wij zeer blij met onze nieuwe gestoffeerde stoel en trouwens wat heb je een mooi website gekregen!
  Ik stuur een foto mee van het eindresultaat zoals belooft ?

  Mvg,
  Fam. Bergstra

 4. Ons 2 en 3-zits bankstel is ruim 20 jaar oud en hebben deze door Rococo onder handen laten nemen. Beide banken zijn voorzien van nieuwe stoffering en zijn zowel het zitgedeelte als armleuningen opnieuw gevuld. De banken zitten weer heerlijk en de stoffering is echt van kwaliteit! Wat een vakwerk is er geleverd, wij zijn er superblij mee!

 5. Van Rococo wisten wij dat de meubelstoffeerderij al jaren werkzaam was aan de Prins Willemstraat. Dat was ons eerste motief om daar ons licht op te steken. De tweede opsteker kwam bij het lezen van de web site. Een beknopt zes stappenplan dat aan duidelijkheid niets te wensen overliet. De derde reden om met Rococo in zee te gaan, was het persoonlijk contact. Klantgericht, met kennis van zaken en geduldig adviserend waar nodig.
  De bekleding van onze twee sofa’s, deels van leer, deels van stof, was meesterlijk. Het niet zo eenvoudige patroon van de stof liep fraai over van het ene kussen en rugdeel in het andere. Zelf zouden wij dit nooit zo bedacht kunnen hebben. Aan het fraai afgewerkte eindresultaat kon je opmaken dat hier iemand aan de slag is geweest die zijn vak verstaat,met liefde en oog voor detail uitoefent. Fijn ook dat wanneer je spullen thuis worden afgeleverd en je de gespecificeerde rekening krijgt gepresenteerd, daarop een eerlijk loon staat vermeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 64 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten